Home » Ransomware » Poistaa. Nbes tiedosto virus (+ Palauta tiedostot)

Poistaa. Nbes tiedosto virus (+ Palauta tiedostot)

Miten poistaa. ] tiedosto pääte ransomware?

Nbes virus on ransomware-haitta ohjelmien nimi. Nämä ohjelmat noudattavat samaa muotoilua ja toimivat melko identtisin tavoin. Ja kaikki nämä sovellukset ovat täydellinen rutto järjestelmään. Ransomware uhka käyttää trickery päästä tieto koneeseen. Sitten, kun se on, korruptoo sen läpi ja läpi. Nbes käyttää AES salaus salata jokaisen tiedoston sinulla on. Kaikki, mitä pidät tieto koneella, lukittuu. Dokumentit, kuvat, musiikki, videot. Mikään ei pakenee infektion ulottuvilta. Työkalu kiinnittyy erityiseen “. Nbes “laajennus jokaisen tiedostosi lopussa. Ja kun se on paikallaan, niin se on. Tiedostojasi saa tehtyä hyödytön. Niitä ei voi avata, ja kaikki toimet, joilla niitä yritetään pelastaa, ovat hyödyttömiä. Ainoa vaihto ehto release, ransomware jättää sinut, on maksu. Se toteaa niin lunnaat huomata se jättää sinut. Se on READ_ME. txt-tiedosto, joka löytyy kaikista heikkouden sisältämistä kansioista sekä työpöydältä. Sen sisältö on melko vakio. Huomautus vihjasi sinut nykyiseen tilanteeseen. Se toteaa, että järjestelmä kärsii ransomware-infektiosta. Ja jos haluat poistaa Sala uksen, jonka se on määrännyt, sinun on maksettava lunnaat. Älä maksa näille ihmisille dime! Vaikka pyydetty summa ei ollut niin törkeää, asiantuntijat edelleen neuvovat maksua vastaan! Se vain pahenee teidän ennuste. Huomioi heidän sanansa ja hylkää tietosi. Sano hyvästit tiedostojasi ja siirry eteenpäin. Seuraavan kerran, tehdä Back-UPS, joten et kärsi tällaista tappiota. Se voi tuntua ankara neuvoja, mutta se on paras tapa toimia, voit ottaa.

Miten saan tartunnan?

Kiristys ohjelma työkalut, kuten Nbes ovat melko ovelat. He ovat petollisia ja invasiivisia. Useammin kuin ei, et ymmärrä, että he ovat tieto koneella, kunnes ne lakko. Ja he onnistuvat sen kautta huijaukseen ja petokseen. Vaikka, nämä työkalut tarvitsevat käyttäjän lupaa saada se, he silti taipumus tulla huomaamatta. Miten? No, he hämätä. He saalis oman huolimattomuudesta, ja onnistuvat huiputtaa sinua. Suostut siihen, että antaisin heille edes tietämättä sitä. Ja se johtuu siitä, että olet huoli maton kerrallaan, sinun pitäisi olla erityisen varovainen. Esimerkiksi, kun asennat oletettuja päivityksiä tai työkaluja. Freeware ja fake päivitykset ovat yleisimpiä keinoja tunkeutuminen. Mutta kumpi menetelmä, työkalu kääntyy, se on hyödytön ilman huolimattomuutta. Loppujen, jos olet tarpeeksi perusteellinen, voit saalis sen Act. Ja, Folio sen pyrkimyksiä slithering in. Jos annat naiiviutta ja kiirehtää, kuitenkin, älä yllättyä löytää haitta ohjelmia tieto koneeseen. Ja, ransomware sellainen ovat, luultavasti, pahin juuttua. Jos haluat säilyttää Nbes pois järjestelmästä, ole varovainen. Yritä olla valppaampi, kun käsitellään freeware, tai jotain muuta sallit järjestelmään. Due diligence on välttämätön taistelussa infektio. Koska he saalis huolimattomuudesta, älä myönnä sitä! Valitse aina varovainen häiriö tekijöitä, naiiviutta ja kiirehtää. Et tule katu maan sitä.

poistaa nbes

Miksi. Nbes tiedosto pääte vaarallinen?

Kun Nbes lukitsee tietosi, olet melko Conundrum. Kohtaat valinnan. Maksa maan tai maksa maan. Ja sanomme: Älä. Älkää maksko näille ihmisille mitään, koska pahoittelemme päätöksen tekoa. Ja tästä syystä. Mieti, mitä tapahtuu, kun siirrät rahaa. Luotat rikolliset mennä läpi, mitä he lupasivat. Luuletko, että on viisasta odottaa tuntevat pitää loppuun bargain? On melko epätodennäköistä, että he tulevat. Mutta, vaikka he lähettävät sinulle jotain, maksun jälkeen, älä saa toiveitasi. Entä jos Sala uksen purku avain, he anto ivat sinulle, ei toimi? Mitä jos se on väärä? Ja, vaikka se on oikea avain, mitä tapahtuu seuraavaksi? Käytät sitä, ja tiedostot avataan. Ja sitten? Salaus avain poistaa Sala uksen, ei Encrypter-salausta. Nbes edelleen vajosi jonnekin tieto koneella. Sinulla ei ole takeita siitä, että se ei enää herätä. Se voi olla tunnin kuluttua Sala uksen, päivä, viikko, kuukausi. Se voi tapahtua. Ja jos se tekee niin kuin se todennäköisesti tulee, maksat taas? Kuinka paljon rahaa olet valmis heittää nämä ihmiset ennen kuin hyväksyt väistämätön? Että tietosi eivät ole vain sen arvoista. Puhumattakaan, Maksu on sama kuin annat pääsyn yksityisyytesi tuntemattomille. Kyllä, kun siirrät lunnaita, voit yksityisiä henkilökohtaisia ja taloudellisia yksityiskohtia. Tieto, jota rikolliset voivat käyttää ja hyödyntää. Sanomatonta on tarpeetonta sanoa, että se ei ole toivottava loppu tulos. Suojaa yksityisyyttäsi verkko sieppaajat kynsistä! Kun löydät Nbes on ottanut järjestelmän haltuunsa, leikkaa tappiot. Hylkää tietosi yksityiselämäsi nimessä. Loppujen, yksityisyys on korvaamaton. Ja tiedostot ovat.

. Nbes tiedosto pääte poisto- ohjeet

Vaihe 1: tappaa haitallisen prosessin

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus[
Vaihe 3: Paikanna käynnistys sijainti[
Vaihe 4: Palauta. [ ] tiedosto tunniste salattuja tiedostoja

Vaihe 1: Pysäytä haitallinen prosessi Windowsin Tehtävienhallinnan avulla

 • Avaa Tehtävienhallinta painamalla CTRL + SHIFT + ESC näppäimiä samanaikaisesti
 • Etsi ransomware-prosessi. Muista, että tämä on yleensä satunnainen luotu tiedosto.
 • Ennen kuin tapat prosessin, kirjoita nimi teksti asiakirjaan myöhempää viittausta varten.

end-malicious-process

 • Etsi kaikki epäilyttävät prosessit, joihin liittyy. Nbes tiedosto pääte salaus virus.
 • Napsauta hiiren kakkos painikkeella prosessia
 • Avaa tiedoston sijainti
 • Lopeta prosessi
 • Poista hakemistot epäilyttävillä tiedostoilla.
 • On muistettava, että prosessi voi olla piilossa ja hyvin vaikea havaita

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus

 • Avaa mikä tahansa kansio
 • Napsauta “Järjestä”-painiketta
 • Valitse “kansio-ja haku asetukset”
 • Valitse “Näytä”-väli lehti
 • Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot-vaihto ehto
 • Poista valinta “Piilota suojatut käyttö järjestelmä tiedostot”
 • Napsauta “Käytä”-ja “OK”-painiketta

Vaihe 3: Paikanna. Nbes tiedosto pääte salaus viruksen käynnistyksen sijainti

 • Kun käyttö järjestelmä latautuu, paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja R -näppäintä.

win-plus-r

Riippuen käyttö järjestelmän (x86 tai x64) Siirry:
[ [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] [
[[

  62]]
 • ja poista näyttö nimi: [RANDOM]

poistaa backgroundcontainer

 • Avaa sitten Explorer ja Siirry:

Siirry [ -kansioon ja poista suoritettava ohjelma.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää msconfig Windows-ohjelman tarkistaa suorittamisen kohta viruksen. Ota huomioon, että laitteesi nimet saattavat olla erilaiset, koska ne voidaan luoda satunnaisesti, minkä vuoksi sinun pitäisi suorittaa mikä tahansa ammattimainen skanneri haitallisten tiedostojen tunnistamiseksi.

Vaihe 4: Kuinka palauttaa salattuja tiedostoja?

 • Menetelmä 1: ensimmäinen ja paras tapa on palauttaa tietosi viimeaikaisista varmuus kopioista, jos sinulla on sellainen.

windows system restore

 • Menetelmä 2: File Recovery Software -yleensä kun ransomware salaa tiedoston se ensin tekee kopion siitä, salaa kopio, ja sitten poistaa alkuperäisen. Tämän vuoksi voit yrittää käyttää File Recovery-ohjelmisto, kuten Data Recovery Pro palauttaa joitakin alku perä isiä tiedostoja.
 • Tapa 3: Shadow Volume-kopiot -viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa tiedostot Shadow Volume-kopioidenavulla. Avaa paketin Shadow Explorer -osa ja valitse asema, jonka haluat palauttaa. Napsauta hiiren kakkos painikkeella tiedostoa, jonka haluat palauttaa, ja napsauta vie sitä.
This article was published in Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in