Home » Poistaminen » Poista Money File virus (+ File Recovery)

Poista Money File virus (+ File Recovery)

Miten poistaa Money ransomware?

Lukijat alkoivat raportoida seuraavan sanoman näyttöön, kun he käynnistivat tieto koneen:

Kaikki tiedostot salattu “RSA1024”
Kaikki tiedostot on salattu!!! Jos haluat palauttaa ne, kirjoita meille sähkö postiin cmdroot@airmail.cc
Kirjoita tunnus, ID 1E857D00
Jos vastausta ei saada, kirjoita email:cmdroot@airmail.cc
salainen avaimesi tallennetaan palvelimelle 7 PÄIVÄÄ, 7 päivän kuluttua se voidaan korvata muilla AVAIMILLA, älä vedä aikaa, odota sähkö postia
vapaa Sala uksen purku
voit lähettää meille enintään 1 tiedoston Sala uksen purkamiseen. Tiedostojen kokonaiskoon on oltava alle 1 Mt (ei arkistoitu), eikä tiedostoissa saa olla arvokasta tietoa. (tieto kannat, varmuus kopiot, suuret Excel-levyt jne.)
Sala uksen purku prosessi:
kun varmistat, että Sala uksen purku mahdollisuus siirtää rahat Bitcoin-lompakkoomme. Heti kun saamme rahat, jotka lähetämme sinulle:
1. Sala uksen purku ohjelma.
2. yksityiskohtaiset ohjeet Sala uksen purkamiseen.
3. ja yksittäiset avaimet tiedostojen Sala uksen purkaintiin.
! Varoitus!
Älä nimeä salattuja tiedostoja uudelleen.
Älä yritä purkaa tietojen salausta käyttämällä kolmannen osapuolen ohjelmistoa, se voi aiheuttaa pysyviä tietojen menetystä.
Tiedostojen Sala uksen purkaminen kolmansien osapuolien avulla voi aiheuttaa hinnan korotua (he lisäävät maksu amme) tai voit joutua huijauksen uhriksi.


raha
on ilkeä ransomware uhka. Se kuuluu Dharma (CrySis) -perheeseen. Se on vaarallista ja haitallista, ja täydellinen rutto tieto koneellesi. Se tunkeutuu kautta trickery, sitten leviää sen korruptiota koko. Työkalu käyttää vahvoja salaus algoritmeja tietojen ottamiseksi pantti vangeiksi. Ja sitten, kehottaa sinua rahalliseen voittoon. Älä anna ikävän uhan hyötyä pelosta ja herkeydestä! Ymmärtää, että olet tekemisissä vastustaja, joka on peukaloi peliä sinua vastaan. Ja olet määrittänyt, että olet valmis menettämään. Joten, parasta mitä voit tehdä, ei olisi pelata ollenkaan. Infektio yrittää vakuuttaa sinut, että ainoa vaihto ehto, on noudattaa. Se väittää, että jos noudatat sen ohjeita ja maksat lunnaita, saat tarvitsemasi avaimen. Sala uksen purku avain, joka vapauttaa tietosi. Mutta sinun täytyy ymmärtää, että teillä ei ole takeita, että tapahtuu. Kaikki, sinun täytyy mennä, on sana Cyber sieppaajat, kiristys sinua rahaa. Ja nämä ovat tuskin luotettavia yksilöitä. Heidän luottamuksensa on virhe. Älä tee sitä. Älä maksa niitä. Älä ota heihin yhteyttä. Älä tavoita millään tavalla. Noudattaminen ei ole tapa edetä.

Miten saan tartunnan?

Infektiot, kuten rahaa yksi, tunkeutuminen kautta petoksen. He turvautumista jokaiseen tiedossa temppu kirjan yrittää lipsahdus ohi, huomaamatta. On olemassa joukko menetelmiä, he voivat turvaua, jotka auttavat heidän yrityksensä. Työkalu voi esimerkiksi vajota vioittuneiden linkkien, sivustojen tai torrentit taakse. Se voi käyttää freeware ja spam sähkö posteja. Ja se voi teeskennellä olevansa väärä järjestelmä tai ohjelma päivitys. Nämä menetelmät voivat tuntua tuottelias, mutta ne jakavat yhteisen nimittäjän. Kumpikaan ei voi osoittautua onnistuneelle ilman teidän apuasi. Se on oikein. Infektio tarvitsee huolimattomuudesta, kun se tulee tunkeutuminen järjestelmään. Se tarvitsee sinua kiirehtimään ja heittämään varoen tuulelle. Antaa naiiviutta, eikä vaivaudu tekemään due diligence. Älä velvoita! Älä jätä kohtalosi sattumaan ja helpottaisi infektion tunkeutumista! Ota päinvastainen lähestymis tapa ja ole erityisen varovainen. Ole aina tarkkaavainen ja perusteellinen. Ja, muista, että varovaisuus avulla voit pitää infektioita pout. Ja huolimattomuus kutsuu heidät sisään. Tee oikea valinta.

poistaa Money

Miksi raha on vaarallista?

Infektio käyttää “. rahanlaajennus tietojen lukitsemis- Yksilöllisen tunniste numeron rinnalla. Se liittää ne jokaisen tiedoston lopussa, pidät tieto koneella. Sisältää asia kirjoja, arkistoja, videoita, musiikkia ja valo kuvia. Oletetaan, että sinulla on kuvia nimeltä “Dog. jpg”. Kun infektio on päättynyt, siitä tulee ‘ Dog.jpg.ID-1E857D00. [ Money ]. rahaa. “ Kun laajennus saa liitteenä, se on se. Tiedostot eivät enää ole käytettävissä. Ja ainoa tapa muuttaa sitä ja saada takaisin määräys, on maksaa. Infektio vaatii lunnaita Bitcoin. Rahan uhka väittää, että kun se vastaanottaa maksun, saat tarvitsemasi avaimen. Mutta entä jos et? Entä jos maksat hinnan ja et saa mitään vastineeksi? Tai, saada avain, mutta se osoittautuu hyödytön, ja tiedostot pysyvät lukittuina? Nämä ovat todellisia mahdollisuuksia. Loppujen, olet tekemisissä tuntemattomien kanssa ilkeä aikomuksia. Et voi luottaa heihin pitääkseen sanansa. Mieti myös sitä. Vaikka et saa oikeaa salaus avainta ja vapauta tiedostojasi, mitä sitten? Kyllä, poistat salaus, mutta työkalu, joka pakottaa sen sinulle, pysyy. Joten, mikä estää sen tekemästä sitä uudelleen? Money ransomware voi iskeä vain minuutin kuluttua käyttää avainta, ja avata tietosi. Sitten, olet takaisin neliön yksi. Vain tällä kertaa, sinulla on vähemmän rahaa. Älä tuhlaa aikaa, energiaa ja resursseja tekemisissä näiden ihmisten kanssa. Kyberekstortionistien noudattaminen on vähintäänkin harkitsemattomasti suositeltavaa. Älä tee sitä.

Rahan poisto Ohjeet

Vaihe 1: tappaa haitallisen prosessin

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus[
Vaihe 3: Paikanna käynnistys sijainti[
Vaihe 4: Palauta rahan salattuja tiedostoja

Vaihe 1: Pysäytä haitallinen prosessi Windowsin Tehtävienhallinnan avulla

 • Avaa Tehtävienhallinta painamalla CTRL + SHIFT + ESC näppäimiä samanaikaisesti
 • Etsi ransomware-prosessi. Muista, että tämä on yleensä satunnainen luotu tiedosto.
 • Ennen kuin tapat prosessin, kirjoita nimi teksti asiakirjaan myöhempää viittausta varten.

end-malicious-process

 • Etsi epäilyttäviä prosesseja, jotka liittyvät rahan salaus virus.
 • Napsauta hiiren kakkos painikkeella prosessia
 • Avaa tiedoston sijainti
 • Lopeta prosessi
 • Poista hakemistot epäilyttävillä tiedostoilla.
 • On muistettava, että prosessi voi olla piilossa ja hyvin vaikea havaita

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus

 • Avaa mikä tahansa kansio
 • Napsauta “Järjestä”-painiketta
 • Valitse “kansio-ja haku asetukset”
 • Valitse “Näytä”-väli lehti
 • Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot-vaihto ehto
 • Poista valinta “Piilota suojatut käyttö järjestelmä tiedostot”
 • Napsauta “Käytä”-ja “OK”-painiketta

Vaihe 3: Etsi rahan salaus viruksen käynnistys sijainti

 • Kun käyttö järjestelmä latautuu, paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja R -näppäintä.

win-plus-r

Riippuen käyttö järjestelmän (x86 tai x64) Navigoi:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
[[

  79]]
 • ja poista näyttö nimi: [RANDOM]

poistaa backgroundcontainer

 • Avaa sitten Explorer ja Siirry:

Siirry [ -kansioon ja poista suoritettava ohjelma.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää msconfig Windows-ohjelman tarkistaa suorittamisen kohta viruksen. Ota huomioon, että laitteesi nimet saattavat olla erilaiset, koska ne voidaan luoda satunnaisesti, minkä vuoksi sinun pitäisi suorittaa mikä tahansa ammattimainen skanneri haitallisten tiedostojen tunnistamiseksi.

Vaihe 4: Kuinka palauttaa salattuja tiedostoja?

 • Menetelmä 1: ensimmäinen ja paras tapa on palauttaa tietosi viimeaikaisista varmuus kopioista, jos sinulla on sellainen.

windows system restore

 • Tapa 2: tiedostojen palautus ohjelmisto

-Yleensä kun ransomware salaa tiedoston se ensin tekee kopion siitä, salaa kopio, ja sitten poistaa alkuperäisen. Tämän vuoksi voit yrittää käyttää File Recovery-ohjelmisto palauttaa joitakin alkuperäiset tiedostot.

 • Tapa 3: Shadow Volume-kopiot -viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa tiedostot Shadow Volume-kopioidenavulla. Avaa paketin Shadow Explorer -osa ja valitse asema, jonka haluat palauttaa. Napsauta hiiren kakkos painikkeella tiedostoa, jonka haluat palauttaa, ja napsauta vie sitä.
 • This article was published in Poistaminen. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

  © 2020 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in