Home » Poistaminen, Ransomware » Poista Kodc tiedosto pääte virus (+ Palauta tiedostot)

Poista Kodc tiedosto pääte virus (+ Palauta tiedostot)

Miten poistaa. ] tiedosto pääte ransomware?

Nniiden. Kodc tiedosto tunniste virus putoaa ransomware luokkaan. Se on hienostunut ohjelmisto, joka kohdistuu henkilökohtaisia tiedostoja. Tämä virus voi soluttaa tieto koneen huomaamatta. Se voi muuttaa kaikenlaisia konfigurointi tiedostoja sekä se salaa tiettyjä tiedosto tyyppejä. Kodc infektio on tuhoisa bitti PC ohjelmointi tunnetaan ransomware. Kodc infektio hyödyntää kehittyneitä salaus algoritmeja pitää uhreja tiedostoja ja sitten pyytää maksua voidakseen avata niitä. Ensinnäkin vaadittu summa on tyypillisesti melko korkea – puhumme nelinumeroisia summia. Tämä ei ole pieni summa rahaa ja monissa tapa uksissa ihmiset eivät voi hallita maksaa tehdä tällaista hintaa, erityisesti ajattelemalla nopeita aika rajoja annetaan kautta blackmailers. Kuitenkin, vaikka sinulla on kyky maksaa hetken irtisanomisajalla, kysymys on, jos sinun täytyy tehdä se. Yleensä vastaus, että voi olla tarjouksen ei, se tarkoittaa, että se on kilo metrejä epäsuositeltavaa liikkua maksua, mutta jos todella täytyy kokeilla koko saada tosiasiat takaisin, ja jos olet suunnattu jopa menettää pari tuhatta dollaria , niin varmasti voisi yhtä hienosti maksaa. Motiivi sanomme, että on yksinkertaisesti – et saa tietueita palautettu, vaikka maksat sen käynnistämistä. Loppujen, ihmiset, jotka voivat olla kiristää olet rikollisia – tämä lunnaita maksu ei ole osto tarjous, se on kaukana kiristää järjestelmä, ja se on tavallista, että hakkerit kieltäytyä käynnistää uhrin tiedostoja jopa sen jälkeen, kun maksu on tehty.

Miten saan tartunnan?

Linkkejä, vääriä vioittuneita päivityksiä, haitallisia verkko sivustoja, piratoidut ohjelmistot. On lukemattomia viruksen jakelu tapoja. Viruksia, kuten. Kodc ransomware, kuitenkin, yleensä selata verkkoa piilotettu roska posti viestejä. Se on totta! Tarkkoja vanhoja roska posti viestejä käytetään edelleen virusten jakamiseen. Niiden järjestelmä ei kuitenkaan ole aina niin yksinkertainen kuin se oli. Hakkerit käyttävät enää tehokkaimpia vioittuneita tiedostoja, mutta myös haitallisia linkkejä. He käyttävät harhaanjohtavaa kieltä huijausta klikkaamalla. Eivät enää helpota niiden toimintaa. Pieni kiinnostus voi pelastaa sinut ongelmien lumivyöry. Käsittele kaikkia ei-toivottuja viestejä mahdollisina uhkilta. Olipa Sähkö posti viesti tai pikaviesti, yleensä kestää minuutin lähettäjän vahvistamiseksi. Jos esimerkiksi saat odottamattoman organisaation sähkö postin, siirry heidän lailliseen verkkosivustoonsa. Vertaa epäillyn sisällä lueteltuja Sähkö posti osoitteita. Jos he eivät enää vastaa, Hyllytä ennakko maksu. Voit myös syöttää epäilyttäviä osoitteita haku koneeksi. Jos niitä on käytetty epäilyttäviä toimintoja, joku olisi pitänyt valittanut verkossa.

poistaa Kodc File

Miksi. Kodc tiedosto pääte vaarallinen?

. Kodc ransomware on painajainen. Heti kun se hiipii tieto koneeseen, korruptio seuraa. Virus ei tuhlaa aikaa ja salaa tietosi. Tieto kannat, asia kirjat, kuvat. Ei ole mitään immuunijärjestelmää asia kirjoja. Virus lukitsee kaiken ja tekee tieto koneesta sopivan hyödytön. Et voi ladata tai luoda uusia tiedostoja, koska ne lukittuvat heti. Voit yksinkertaisinta selata sivustoa. Se on kuitenkin vaarallista. Virus vajota varjojen sisälle. Et voi hyväksyä niin totta, että vaarantuneen tieto koneesi kanssa on arkaluonteisia toimintoja yhdessä online-pankki toiminnan kanssa. Virus, suunta, lupaa ratkaisun, jos noudatat hakkereiden vaatimuksia. Maksaminen ei kuitenkaan ole suositeltavaa. Älkää syöttätänaiiviutta. Nämä taitavat rikolliset tunnus tavat, mitä he tekevät. Hakkerit vaativat Bitcoin. Tämä Forex ei ole jäljitettävissä. Kun vaihdat rahaa, ne ovat poissa. Et voi pyytää korvausta, jos jokin menee pieleen. Ja tämä on väistämätöntä. Käytäntö osoittaa, että hakkerit on taipumus sivuuttaa sairastajat, kun he saavat pitää lunnaat. On tapa uksia, joissa kärsijät maksoivat vain kiristää enemmän. On myös aikoja, jolloin uhrit saivat ei-toiminnalliset purku työkalut. Älä tuhlaa aikaa ja rahaa. Lunnaiden maksaminen ei tuota mitään. Et saa mitään vastineeksi! Hyvä toiminta on viruksen välitön poistaminen. Etsi missä. Kodc ransomware piilottaa ja poistaa sen havaitsemisen yhteydessä. Se on teidän tyydyttävä ja miellyttävän liikkeen kulku!

. Kodc tiedosto pääte poisto- ohjeet

Vaihe 1: tappaa haitallisen prosessin

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus[
Vaihe 3: Paikanna käynnistys sijainti[
Vaihe 4: Palauta. [ ] tiedosto tunniste salattuja tiedostoja

Vaihe 1: Pysäytä haitallinen prosessi Windowsin Tehtävienhallinnan avulla

 • Avaa Tehtävienhallinta painamalla CTRL + SHIFT + ESC näppäimiä samanaikaisesti
 • Etsi ransomware-prosessi. Muista, että tämä on yleensä satunnainen luotu tiedosto.
 • Ennen kuin tapat prosessin, kirjoita nimi teksti asiakirjaan myöhempää viittausta varten.

end-malicious-process

 • Etsi kaikki epäilyttävät prosessit, joihin liittyy. Kodc tiedosto pääte salaus virus.
 • Napsauta hiiren kakkos painikkeella prosessia
 • Avaa tiedoston sijainti
 • Lopeta prosessi
 • Poista hakemistot epäilyttävillä tiedostoilla.
 • On muistettava, että prosessi voi olla piilossa ja hyvin vaikea havaita

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus

 • Avaa mikä tahansa kansio
 • Napsauta “Järjestä”-painiketta
 • Valitse “kansio-ja haku asetukset”
 • Valitse “Näytä”-väli lehti
 • Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot-vaihto ehto
 • Poista valinta “Piilota suojatut käyttö järjestelmä tiedostot”
 • Napsauta “Käytä”-ja “OK”-painiketta

Vaihe 3: Paikanna. Kodc tiedosto pääte salaus viruksen käynnistyksen sijainti

 • Kun käyttö järjestelmä latautuu, paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja R -näppäintä.

win-plus-r

Riippuen käyttö järjestelmän (x86 tai x64) Siirry:
[ [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] [
[[

  62]]
 • ja poista näyttö nimi: [RANDOM]

poistaa backgroundcontainer

 • Avaa sitten Explorer ja Siirry:

Siirry [ -kansioon ja poista suoritettava ohjelma.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää msconfig Windows-ohjelman tarkistaa suorittamisen kohta viruksen. Ota huomioon, että laitteesi nimet saattavat olla erilaiset, koska ne voidaan luoda satunnaisesti, minkä vuoksi sinun pitäisi suorittaa mikä tahansa ammattimainen skanneri haitallisten tiedostojen tunnistamiseksi.

Vaihe 4: Kuinka palauttaa salattuja tiedostoja?

 • Menetelmä 1: ensimmäinen ja paras tapa on palauttaa tietosi viimeaikaisista varmuus kopioista, jos sinulla on sellainen.

windows system restore

 • Menetelmä 2: File Recovery Software -yleensä kun ransomware salaa tiedoston se ensin tekee kopion siitä, salaa kopio, ja sitten poistaa alkuperäisen. Tämän vuoksi voit yrittää käyttää File Recovery-ohjelmisto, kuten Data Recovery Pro palauttaa joitakin alku perä isiä tiedostoja.
 • Tapa 3: Shadow Volume-kopiot -viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa tiedostot Shadow Volume-kopioidenavulla. Avaa paketin Shadow Explorer -osa ja valitse asema, jonka haluat palauttaa. Napsauta hiiren kakkos painikkeella tiedostoa, jonka haluat palauttaa, ja napsauta vie sitä.
This article was published in Poistaminen, Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in