Home » Poistaminen » Poista Enc_robinhood ransomware virus

Poista Enc_robinhood ransomware virus

Miten poistaa Enc_robinhood ransomware?

Lukijat alkoivat raportoida seuraavan sanoman näyttöön, kun he käynnistivat tieto koneen:

Mitä tiedostoilla tapahtui?
Kaikki tiedostot on salattu RSA-4096, Lue lisää https://en.wikipedia .org/ wiki/ RSA_ (cryptosystem)
RSA on algoritmi, jota nykyaikaiset tieto koneet salata ja purkaa tiedot. RSA on epäsymmetrinen salaus algoritmi. Asymmetrinen tarkoittaa, että on olemassa kaksi eri avainta. Tätä kutsutaan myös julkisen avaimen Sala ukseen, koska yksi avaimista voidaan antaa kenelle tahansa:[1-salasimme tiedostosi “julkisella avaimella”
2-voitpurkaa, salatut tiedostot tietyllä “yksityisellä avaimella” ja yksityinen avaimesi on kädet (tiedostoja ei voi palauttaa ilman yksityistä avainta)

Onko mahdollista saada takaisin tietosi?
Kyllä, meillä on Sala uksen kaikki yksityiset avaimet. Meillä on kaksi vaihto ehtoa saada kaikki tietosi takaisin.
Noudata ohjeita saadaksesi kaikki tietosi takaisin:
vaihto ehto 1[Vaihe 1: sinun on lähetettävä meille 0,8 Bitcoin (s) jokaisesta haavoittuvuuden sisälystä järjestelmästä
Vaihe 2: tiedota meille paneelissa, jossa on haluamasi järjestelmän isäntä nimi (t), odota vahvistus ja Hanki Sala uksen purku
vaihto ehto 2[Vaihe 1: sinun on lähetettävä 13 Bitcoin (t) kaikille haavoittuvuuden sisältämille järjestelmä
Vaihe 2: tiedota meille paneelissa, odota vahvistusta ja Hanki kaikki Sala uksen purkajat[[20]] Bitcoin osoite on: 132wg6kkJJ4MpNKnuhVoptYPmYHf6C5xHE
ole varovainen, MAKSUSI hinta nousee $10 000 joka päivä neljännen päivän jälkeen

paneelin käyttö (ota yhteyttä meihin)
paneeli Osoite: http://xbt4titax4pzza6w .onion/ EvcNuvq4gckb/
Vaihtoehtoiset osoitteet
https://xbt4titax4pzza6w.onion .pet/ EvcNuvq4gckb/[ [] .to/ EvcNuvq4gckb/

paneelin käyttö Tor Browser-sovelluksen avulla
Jos linkkejä ei ole saatavilla, voit kokeilla Tor-selainta, jotta pääset kosketuksiin kanssamme:
Vaihe 1: Lataa Tor-selain täältä: https://www.torproject .org/ download/ Lataa. html. en
Vaihe 2: Suorita Tor-selain ja odota, että kytket[ ] Vaihe 3: Vieraile verkko sivuillamme osoitteessa: paneelin osoite
Jos sinulla on ongelmia Tor-selaimen käytössä, kysy Googlelta: miten käyttää Tor Browser

haluaa varmistaa, että meillä on Sala uksen purku?
Varmistaaksesi , että meillä on Sala uksen purku, voit ladata korkeintaan 3-tiedostoja (maksimi koko on 10 Mt yhteensä) ja saada tietosi takaisin demo.

mistä ostaa Bitcoin?
Helpoin tapa on LocalBitcoins, mutta voit löytää lisää sivustoja ostaa Bitcoin käyttämällä Google Search: Osta Bitcoin verkossa


Enc_robinhood
on vielä toinen ransomware-virus. Se on loinen, joka hiipii tieto koneeseesi, levittää korruptiota koko käyttö järjestelmääsi ja viottaa tietojasi. Ransomware seuraa ohjelmointia tunnistaa ja salata käyttäjän luomia tiedostoja. Kuvia, musiikkia, tieto kantoja, arkistoja, asia kirjoja – ei ole immuunijärjestelmän tiedostoja. Virus lukitsee kallisarvoiset tietosi ja tekee siitä esteettömiä. Voit silti nähdä tiedostojen kuvakkeet, mutta kaikki, joilla on . [ ] laajennus ei ole käytettävissä. Näitä tiedostoja ei voi tarkastella eikä muokata. Ransomware, tietenkin, lupaa ratkaisun. Se putoaa lunnaita huomata, joka listaa hakkerit ‘ vaatimukset. Rikolliset lupaavat palauttaa tietosi vastineeksi mojova lunnaita maksettu Bitcoin. Älä tee virheitä! Älä avaa lompakkoasi. Olet tekemisissä kokeneiden manipulaattorien kanssa, jotka pyrkivät kaksinkertailemaan uhrinsa. Lunnaiden maksaminen ei takaa tuloksia. Joten, älä heilahda toimintaan. Ota aikaa ja harkitse vaihto ehtoja.

Miten saan tartunnan?

Vioittuneet linkit, väärennetyt päivitykset, haitalliset paketit, piratoidut ohjelmistot, roska posti viestit – on olemassa myriadeja tavoista, joilla Enc_robinhood tavoittaa tieto koneesi. Tämä ransomware on lukuisia temppuja hihassaan. Jos kuitenkin katsomaan niitä tarkasti, huomaat, että heillä on yhteinen virhe-sen temppuja luottaa huolimattomuuteen. Enc_robinhood infektoida tieto koneen, kun annat osaksi naiivi ja klikkaa vioittunut linkki, Lataa ilkeä liite, asenna fake päivitys. Tämä virus, aivan kuten monet muutkin loiset, saarnaa teidän gullibility. Sen sijaan uutteruus estää sen temppuja menestymistä. Joten, tee oikea päätös – Valitse varovaisuus yli huolimattomuudesta. Älä käy varjoisia sivustoja. Lataa ohjelmisto ja päivitykset vain hyvämaineisesta (mieluiten virallisesta) lähteestä. Ja olla hyvin varovainen Saapuneet-kansiosi. Olipa kyseessä pikaviesti tai sähkö posti, käsittele kaikki odottamattomat viestit mahdollisina uhkilta. Tarkista lähettäjät aina minuutein. Jos esimerkiksi saat viestin pankistasi, siirry heidän viralliselle verkkosivustolle. Vertaa siellä lueteltuja Sähkö posti osoitteita epäilyttävään. Jos ne eivät vastaa toisiaan, Poista ennakko maksu. Voit myös syöttää epäilyttävät osoitteet haku koneen. Jos niitä käytettiin varjoisa liike toimintaa, joku on saattanut valittanut verkossa.

poistaa Enc_robinhood

Miksi Enc_robinhood on vaarallista?

Enc_robinhood on painajainen. Tämä ransomware hiipii tieto koneeseen ja viotelee kaiken. Se pitää tiedostosi pantti vangeiksi ja vioittelee jokaista lataasi tai luomansa tiedostoa. Virus tekee tieto koneen yhtä hyvä kuin hyödytön ja työntää sinut maksa maan lunnaat. Älä anna periksi! Älä maksa lunnaita! Hakkerit lupaavat paljon, mutta ne harvoin toimittaa. Käytäntö osoittaa, että nämä rikolliset ovat yleensä sivuuttaa uhreja, kun he saavat lunnaat. On tapa uksia, joissa uhrit maksoivat vain kiristää. On myös tilanteita, joissa uhrit saivat ei-toiminnallisia tai osittain toimivia Sala uksen purku työkaluja. Mitä teet, jos tämä tapahtuu sinulle? Et voi pyytää hyvitystä. Olette tekemisissä rikollisten kanssa, jotka tietävät, mitä he tekevät. Hakkerit vaativat Bitcoin-ei-jäljitettävissä oleva valuutta. Kukaan ei voi auttaa sinua saamaan rahat takaisin, kun olet suorittanut Bitcoin-tapahtuman. Joten, älä anna naiiviutta! Älä maksa lunnaita! Tällaiset toimet Kannus tavat hakkereita jatkamaan rikollista toiminta ansa. Harkitse tiedostojen poisheitto. Jos olet tallentanut varmuus kopioita ulkoisiin laitteisiin, voit käyttää niitä tiedostojen palauttamiseen. Varmista vain, että virus on kokonaan poistettu ennen kuin yrität mitään tällaista toimintaa!

Enc_robinhood poisto -ohjeet

Vaihe 1: tappaa haitallisen prosessin

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus[
Vaihe 3: Paikanna käynnistys sijainti[
Vaihe 4: Palauta Enc_robinhood salatut tiedostot

Vaihe 1: Pysäytä haitallinen prosessi Windowsin Tehtävienhallinnan avulla

 • Avaa Tehtävienhallinta painamalla CTRL + SHIFT + ESC näppäimiä samanaikaisesti
 • Etsi ransomware-prosessi. Muista, että tämä on yleensä satunnainen luotu tiedosto.
 • Ennen kuin tapat prosessin, kirjoita nimi teksti asiakirjaan myöhempää viittausta varten.

end-malicious-process

 • Etsi kaikki epäilyttävät prosessit, jotka liittyvät Enc_robinhood Encryption virukseen.
 • Napsauta hiiren kakkos painikkeella prosessia
 • Avaa tiedoston sijainti
 • Lopeta prosessi
 • Poista hakemistot epäilyttävillä tiedostoilla.
 • On muistettava, että prosessi voi olla piilossa ja hyvin vaikea havaita

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus

 • Avaa mikä tahansa kansio
 • Napsauta “Järjestä”-painiketta
 • Valitse “kansio-ja haku asetukset”
 • Valitse “Näytä”-väli lehti
 • Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot-vaihto ehto
 • Poista valinta “Piilota suojatut käyttö järjestelmä tiedostot”
 • Napsauta “Käytä”-ja “OK”-painiketta

Vaihe 3: Paikanna Enc_robinhood salaus viruksen käynnistys sijainti

 • Kun käyttö järjestelmä latautuu, paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja R -näppäintä.

win-plus-r

Riippuen käyttö järjestelmän (x86 tai x64) Siirry:
[ [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] [
[[

  98]]
 • ja poista näyttö nimi: [RANDOM]

poistaa backgroundcontainer

 • Avaa sitten Explorer ja Siirry:

Siirry [ -kansioon ja poista suoritettava ohjelma.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää msconfig Windows-ohjelman tarkistaa suorittamisen kohta viruksen. Ota huomioon, että laitteesi nimet saattavat olla erilaiset, koska ne voidaan luoda satunnaisesti, minkä vuoksi sinun pitäisi suorittaa mikä tahansa ammattimainen skanneri haitallisten tiedostojen tunnistamiseksi.

Vaihe 4: Kuinka palauttaa salattuja tiedostoja?

 • Menetelmä 1: ensimmäinen ja paras tapa on palauttaa tietosi viimeaikaisista varmuus kopioista, jos sinulla on sellainen.

windows system restore

 • Menetelmä 2: File Recovery Software -yleensä kun ransomware salaa tiedoston se ensin tekee kopion siitä, salaa kopio, ja sitten poistaa alkuperäisen. Tämän vuoksi voit yrittää käyttää File Recovery-ohjelmisto palauttaa joitakin alkuperäiset tiedostot.
 • Tapa 3: Shadow Volume-kopiot -viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa tiedostot Shadow Volume-kopioidenavulla. Avaa paketin Shadow Explorer -osa ja valitse asema, jonka haluat palauttaa. Napsauta hiiren kakkos painikkeella tiedostoa, jonka haluat palauttaa, ja napsauta vie sitä.
This article was published in Poistaminen. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in