Home » Poistaminen » Miten poistaa Toec ransomware

Miten poistaa Toec ransomware

Miten poistaa Toec ransomware?

Lukijat alkoivat raportoida seuraavan sanoman näyttöön, kun he käynnistivat tieto koneen:

Huomio!
Älä huoli, voit palauttaa kaikki tiedostot!
Kaikki tiedostot kuten valo kuvat, tieto kannat, asia kirjat ja muut tärkeät on salattu vahvin salaus ja ainutlaatuinen avain.
Ainoa tapa palauttaa tiedostoja on ostaa purkaa työkalu ja ainutlaatuinen avain sinulle.
Tämä ohjelmisto purkaa kaikki salatut tiedostot.
Mitä takeita teillä on?
Voit lähettää yhden salatun tiedoston tieto koneesta ja me purkaa sen ilmaiseksi.
Mutta voimme purkaa vain 1 tiedosto ilmaiseksi. Tiedostossa ei saa olla arvokkaita tietoja.
Voit saada ja katsoa videon yleiskuvaus purkaa työkalu:
hxxps:/.tl/ t-h159DSA7cz
hinta yksityisen avaimen ja purkaa ohjelmisto on $980.
Alennus 50% saatavilla, jos otat meihin yhteyttä ensin 72 tuntia, se on hinta sinulle on $490.
Huomaa, että et koskaan Palauta tietoja ilman maksua.
Tarkista sähkö postisi “spam” tai “junk”-kansio, jos et saa vastausta yli 6 tuntia.
Saadaksesi tämän ohjelmiston sinun täytyy kirjoittaa meidän e-Mai
salesrestoresoftware@firemail.cc
Varaa Sähkö posti osoite, jotta voit ottaa meihin yhteyttä:
SALESRESTORESOFTWARE@GMAIL.COM
henkilökohtainen tunnuksesi:


Vielä yksi muunnelma ransomware Vitsa ukset käyttäjät. Se kulkee nimellä Toec, koska se liittää sen laajennuksen. Näet, kun työkalu tunkeutuu, se iskee. Se käyttää salaus algoritmeja tietojen lukitsemis tarkoituksiin. Huomaat kaikki tiedostot pidät tieto koneen nimeksi, kanssa ‘. toec“lopussa. Oletetaan, että sinulla on kuva nimeltä ‘ 1. jpg‘. No, se kääntyy “1. jpg. [ ]. ” Sen jälkeen siitä tulee käyttökelvoton. Kaikki tietosi eivät ole käytettävissä. Voit yrittää nimetä tai siirtää niitä, mutta se on hyödyllinen. Ainoa tapa vapauttaa ne on kautta Sala uksen avain. Mutta, saada se, sinun täytyy maksaa. Infektio antaa sinulle tietoa, sinun täytyy tietää, kautta lunnaat huomata. Se on teksti tiedosto, nimeltään “ _readme. txt”. Ja voit löytää sen työpöydältä. “Älä huoli, voit palauttaa kaikki tiedostot!” Se on viesti, joka tervekin sinua, kun avaat lunnaat huomata. Sen tavoitteena on rauhoittaa teitä, että jos noudatat muistiinpanon vaatimuksia, kaikki on hyvin. Älä lankeavat siihen! Kaikki ei tule hyvin. Ja sinun ei todellakaan pitäisi noudattaa muistiinpanon vaatimuksia. Älä noudata Cyber extortionists. Älä tavoita heitä. Älä tuhlaa aikaa, energiaa ja rahaa ja käsittele niitä. Te ette tee sinulle hyvää. Noudattaminen ei ole tapa edetä.

Miten saan tartunnan?

Miten voit päätyä Toec-työkaluun? No, se on melko yksinkertainen. Teillä on huoli maton hetki. Let’s selittää. Näet, ransomware työkalut saalis oman huolimattomuudesta, kun se tulee tunkeutuminen. He kääntyvät vanhan mutta kullan invasiivisia menetelmiä. Kuten, vioittunut linkit, freeware, fake päivitykset. Ja ennen kaikkea he käyttävät roska posti viestejä. Saat Sähkö posti viestin, joka näyttää tulevan tunnetulla yritykseltä. Amazon, PayPal, DHL. Avaat sen, ja se kehottaa sinua napsauttavan linkkiä tai lataamaan liitteen. Jos teet, voit päätyä Cyber uhka. Tee itsellesi palvelus, äläkä seuraa ohjeita, sokeassa uskossa. Varmista, että olet perusteellinen. Ota aikaa tehdä due diligence. Jos infektiot saalista huolimattomuudesta, älä anna sitä. Valitse päinvastainen lähestymis tapa, ja olla erityisen varovainen. Älä anna herhavuutta ja häiriö tekijöitä, äläkä kiirehdi. Jopa hieman ylimääräistä huomiota voi pelastaa sinut ton ongelmia. Varoitus voit saalis uhkia Act, yrittää hyökkäystä, ja pitää ne pois. Huolimattomuus ei. Valitse viisaasti.

poistaa Toec

Miksi Toec on vaarallista?

Kun Toec uhka iskee, löydät itsesi valinnan edessä. Noudattamaan ja toivoa parasta. Tai, ei noudateta, ja hylkää tietosi. Tässä on asia. Sinun ei pitäisi noudattaa. Se on kova kutsu tehdä, mutta se on oikea. Katsotaanpa tarkemmin, mitä seuraa salaus, ja huomata ulkonäkö, me? Toec lunnaat-huomautuksessa väitetään seuraavaa. “Ainoa tapa palauttaa tiedostoja on ostaa purkaa työkalu ja ainutlaatuinen avain sinulle.” Miten ostat sanoi avain? No, se maksaa $980, mutta jos olet tarpeeksi nopea, saat alennuksen. Se on oikein. “Alennus 50% käytettävissä, jos otat meihin yhteyttä ensin 72 tuntia, se on hinta sinulle on $490.” Infektio yrittää houkutella sinut maksa maan. Ei! Ymmärrä, että maksu takaa sinulle mitään. Nämä ihmiset väittävät, että noudattaminen saa tietosi lukitsematta. Mutta ei tarjoa takuita siitä. Saat vain lupa uksen. Kaikki, sinun täytyy mennä, on heidän sanansa. Ja, rikollisten sana on tuskin luotettava. Älä tee virhettä putoamasta tietojen sieppaajat Web valheita. Ne eivät välitä, jos olet saanut tiedostojen hallinnan takaisin. Kaikki, he välittävät on saada rahaa. Ja kun he tekevät, he voivat halutessaan ohittaa tarvitsemasi avaimen lähettämisen. Tai he voivat lähettää sellaista, joka ei toimi. Älä jätä kohtalosi käsiinsä. Ei ole tarpeeksi keinoja korostaa tätä. He eivät kannata aikaa, energiaa ja rahaa. Älkää noudattakaa heidän vaatimuksiaan.

Toec poisto -ohjeet

Vaihe 1: tappaa haitallisen prosessin

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus[
Vaihe 3: Paikanna käynnistys sijainti[
Vaihe 4: Palauta Toec salatut tiedostot

Vaihe 1: Pysäytä haitallinen prosessi Windowsin Tehtävienhallinnan avulla

 • Avaa Tehtävienhallinta painamalla CTRL + SHIFT + ESC näppäimiä samanaikaisesti
 • Etsi ransomware-prosessi. Muista, että tämä on yleensä satunnainen luotu tiedosto.
 • Ennen kuin tapat prosessin, kirjoita nimi teksti asiakirjaan myöhempää viittausta varten.

end-malicious-process

 • Etsi kaikki epäilyttävät prosessit, jotka liittyvät Toec Encryption virukseen.
 • Napsauta hiiren kakkos painikkeella prosessia
 • Avaa tiedoston sijainti
 • Lopeta prosessi
 • Poista hakemistot epäilyttävillä tiedostoilla.
 • On muistettava, että prosessi voi olla piilossa ja hyvin vaikea havaita

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus

 • Avaa mikä tahansa kansio
 • Napsauta “Järjestä”-painiketta
 • Valitse “kansio-ja haku asetukset”
 • Valitse “Näytä”-väli lehti
 • Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot-vaihto ehto
 • Poista valinta “Piilota suojatut käyttö järjestelmä tiedostot”
 • Napsauta “Käytä”-ja “OK”-painiketta

Vaihe 3: Paikanna Toec salaus viruksen käynnistys sijainti

 • Kun käyttö järjestelmä latautuu, paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja R -näppäintä.

win-plus-r

Riippuen käyttö järjestelmän (x86 tai x64) Siirry:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
[[

  82]]
 • ja poista näyttö nimi: [RANDOM]

poistaa backgroundcontainer

 • Avaa sitten Explorer ja Siirry:

Siirry [ -kansioon ja poista suoritettava ohjelma.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää msconfig Windows-ohjelman tarkistaa suorittamisen kohta viruksen. Ota huomioon, että laitteesi nimet saattavat olla erilaiset, koska ne voidaan luoda satunnaisesti, minkä vuoksi sinun pitäisi suorittaa mikä tahansa ammattimainen skanneri haitallisten tiedostojen tunnistamiseksi.

Vaihe 4: Kuinka palauttaa salattuja tiedostoja?

 • Menetelmä 1: ensimmäinen ja paras tapa on palauttaa tietosi viimeaikaisista varmuus kopioista, jos sinulla on sellainen.

windows system restore

 • Menetelmä 2: File Recovery Software -yleensä kun ransomware salaa tiedoston se ensin tekee kopion siitä, salaa kopio, ja sitten poistaa alkuperäisen. Tämän vuoksi voit yrittää käyttää File Recovery-ohjelmisto palauttaa joitakin alkuperäiset tiedostot.
 • Tapa 3: Shadow Volume-kopiot -viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa tiedostot Shadow Volume-kopioidenavulla. Avaa paketin Shadow Explorer -osa ja valitse asema, jonka haluat palauttaa. Napsauta hiiren kakkos painikkeella tiedostoa, jonka haluat palauttaa, ja napsauta vie sitä.
This article was published in Poistaminen. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in