Home » Poistaminen » Miten poistaa SystemBC Troijan uhka

Miten poistaa SystemBC Troijan uhka

Tämä artikkeli voi auttaa sinua poistamaan SystemBC viruksen. Askel askeleelta poistaminen toimii kaikissa Microsoft Windowsin versiossa.

SystemBC on hirvittävä Troijan uhka. Ilkeä Cyber uhka käyttää petosta ja hienoutta liukastella järjestelmään. Sitten leviää korruptiota koko. Ja, tuo sinut läpi aivan helveteille ordeal. Kohtaat kaikenlaisia valitukset, kun olet juuttunut troijalainen. Se syö tilaa ja suorittimen käyttöä. Puhumattakaan, sekaantuu kanssa Task Manager, rekisterin, ja järjestelmä asetukset. Trojan voi pakottaa erilaisia uudelleenjärjestelyt teitä. Se rajoittaa Internet-yhteyttä tai jopa estää sen kokonaan. Ja kun menet verkossa, kohtaat vesi putous häiriöitä. Saat uudelleenohjata kaikenlaisia haitallisia sivuja. Ja, tulvii mainoksia. Näyttö saa ylivuodon musiikin, videoiden, ponnahdus ikkunoiden, bannerin ja teksti mainosten avulla. Saat tulvii virhe ilmoituksia ja hälytyksiä. Tietyt sovellukset voivat kieltäytyä suoritettavaksi. Kärsit usein järjestelmä kaatuu. Ja tieto koneen suoritus kyky hidastuu indeksointiin. Kehityksestä tulee osa päivittäistä rutiinia. Sen lisäksi, että unpleasantness, kohtaat uhka haitta ohjelmia, slithering sen tapa. Tämä johtuu siitä, troijalainen voi poistaa anti-virus työkalu, ja palo muuri. Näin järjestelmä on haavoittuvainen. Älä salli sitä. Suojaa tieto konetta vaarallisia kytkimet Troijan. Älä anna sen ajaa rehotta, ja heittää sinut pyörteitä nastiness. Vältä vaikutuksia, jotka seuraavat sen läsnäoloa järjestelmässä. Tee parhaasi löytääksesi sen tarkan piilo paikan. Poista se sitten heti, kun teet sen. Mitä nopeammin se poistuu järjestelmästä, sitä parempi.

poistaa SystemBC

Miten saan tartunnan?

SystemBC usus tavallinen Antics, kun se tulee hyökkäys. Infektio vapui takana freeware, vioittunut linkit, sivustot, tai torrentit. Se voi myös aiheuttaa vääriä järjestelmän tai ohjelman päivitys. Kuten Java tai Adobe Flash Player. Ja tietenkin se voi käyttää roska posti viestejä tavalla. Saat sähkö postia, joka näyttää tulevan tunnettu ja hyvämaineinen yritys. PayPal, Amazon, DHL. Vaihto ehdot ovat laajoja. Se yrittää vakuuttaa teille, että sinun täytyy tarkistaa tiedot, tai vahvistaa ostoksen. Jos haluat tehdä niin, sinun on napsautettava linkkiä tai ladattava liite. Jos teet, voit päätyä Cyber uhka, ja pahoillani. Älä hävitä asianmukaisen huolellisuuden tärkeyttä. Se voi pelastaa sinut ton ongelmia. Varmista aina, että olet perusteellinen. Tiedä mitä klikkaat. Tiedä, mitä olet sallit järjestelmään. Lue termit ja kunto ja Etsi hieno tuloste. Muista tarkistaa kaikki. Jopa hieman ylimääräistä huomiota voi pelastaa sinut ton ongelmia. Varoitus voit saalis kyberuhkia teko yrittää hyökkäystä. Voit havaita ne ja pitää ne poissa. Huolimattomuudesta on päinvastainen tulos. Joten, varmista, ettet anna sitä.

Miksi tämä on vaarallista?

SystemBC-työkalu tekee melkoisen hirvittävän kumppanin. Se vie sinut läpi aivan painajaisen kokemuksen. Ja mikä pahempaa, se ei vain sotkea järjestelmääsi. Sen lisäksi, että se vaarantaa sen hyvinvoinnin, se uhkaa myös yksityisyyttäsi. Näet, että työkalu seuraa ohjeita vakoilla sinua, päivästä yksi. Ja, se tekee. Troijalainen seuraa selaus tapojasi ja havaitsee kaiken, mitä teet. Ei vain sitä, vaan se myös pitää kirjaa siitä. Olkoon tämä pesu allas. Infektio luettelot jokainen liikkua teet, selatessasi. Tämä sisältää lukemattomia henkilökohtaisia ja taloudellisia tietoja. Kaikki mitä klikkaat, tiedot syötetään. Sisältää Sala sanoja, kirjautumistietoja, pankki tilin ja luotto kortti tiedot. Ja, mitä luulette troijalainen tekee että henkilökohtaisia ja taloudellisia tietoja? No, kun se katsoo, että se on varastettu tarpeeksi, se etenee paljastaa sen. Se kädet ohi tuntemattomille henkilöille, jotka julkaisemassa sitä. Rikolliset, joilla on kyseen alaisia aikomuksia. Ei ihmisiä, voit tai pitäisi luottaa saada pääsy tällaisiin arkaluonteisiin tietoihin. Älkää sallitaanko sitä! Suojaa itsesi ja tieto koneesi! Etsi ja poista ilkeä uhka ASAP. Mitä nopeammin se on mennyt, sitä parempi.

Manuaalinen SystemBC poisto-ohjeet

SystemBC-infektio on suunniteltu erityisesti tekemään rahaa sisällöntuottajille tavalla tai toisella. Eri virustentorjuntayritysten asiantuntijat, kuten BitDefender, Kaspersky, Norton, Avast, ESET jne., neuvovat, että ei ole vaaratonta virusta.

Jos suoritat täsmälleen seuraavat vaiheet, sinun pitäisi pystyä poistamaan SystemBC-infektio. Ole hyvä, seuraa menettelyjä tarkasti järjestyksessä. Ole hyvä, harkitse tämän oppaan tulostamista tai sinulla on toinen tieto kone käytettävissänne. Et tarvitse mitään USB-tikkuja tai CD-levyjä.

Vaihe 1: Jäljitä SystemBC tieto koneen muistiin liittyvät prosessit

Vaihe 2: Paikanna SystemBC käynnistys sijainti

Vaihe 3: Poista SystemBC jäljet Chromesta, Firefoxista ja Internet Explorerista

Vaihe 4: Kumoa viruksen tekemä vahinko

Vaihe 1: Jäljitä SystemBC tieto koneen muistiin liittyvät prosessit

 • Avaa Tehtävienhallinta painamalla CTRL + SHIFT + ESC näppäimiä samanaikaisesti
 • Tarkista huolellisesti kaikki prosessit ja Pysäytä epäilyttävät.

end-malicious-process

 • Kirjoita tiedoston sijainti muistiin myöhempää viittausta varten.

Vaihe 2: Paikanna SystemBC käynnistys sijainti

Piilotettujen tiedostojen paljastus

 • Avaa mikä tahansa kansio
 • Napsauta “Järjestä”-painiketta
 • Valitse “kansio-ja haku asetukset”
 • Valitse “Näytä”-väli lehti
 • Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot-vaihto ehto
 • Poista valinta “Piilota suojatut käyttö järjestelmä tiedostot”
 • Napsauta “Käytä”-ja “OK”-painiketta

Puhdas SystemBC virus Windowsin rekisteristä

 • Kun käyttö järjestelmä latautuu, paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja R -näppäintä.

win-plus-r

 • Valinta ikkuna tulee avata. Tyyppi “regedit”

regedit

Riippuen käyttö järjestelmän (x86 tai x64) Navigoi:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
[[

  61]]
 • ja poista näyttö nimi: [RANDOM]

poistaa backgroundcontainer

 • Avaa sitten Resurssienhallinta ja siirry kansioon: %appdata% ja poista haitallinen ohjelma.

Puhdista HOSTS-tiedosto välttääksesi ei-toivottuja selaimen uudelleenohjausta

Siirry %windir% /system32/ Drivers/ etc/ isäntä

Jos olet hakkeroitu, sinulla on vieraita IPs-osoitteita, jotka on yhdistetty sinuun alareunassa. Katsokaa alla:

hosts-redirect-virus

Vaihe 4: Kumoa mahdolliset vahingot SystemBC

Tämä tietty virus voi muuttaa DNS-asetuksiasi.

Huomio! Tämä voi rikkoa Internet-yhteytesi. Ennen kuin muutat DNS-asetuksiasi käyttämään Google Public DNS:ää kohteelle SystemBC, muista kirjoittaa muistiin nykyiset palvelin osoitteet paperille.

Voit korjata vaurioita tehnyt virus sinun täytyy tehdä seuraavat.

 • Napsauta Windowsin Käynnistä-painiketta avataksesi Käynnistä-valikon, kirjoita ohjaus paneeli haku kenttään ja valitse ohjaus paneeli yllä näytetyt tulokset.
 • Siirry verkkoon ja Internetiin
 • sitten Verkko-ja jakamis keskus
 • muuta sitten sovittimen asetuksia
 • Napsauta aktiivista Internet-yhteyttä hiiren kakkos painikkeella ja valitse Ominaisuudet. Etsi verkko -väli lehdestä Internet Protocol version 4 (TCP/ IPv4). Vasen klikkaa sitä ja valitse sitten Ominaisuudet. Molempien vaihto ehdot pitäisi olla automaattinen! Oletuksena se olisi asetettava “Hanki IP-osoite automaattisesti” ja toinen “Hanki DNS-palvelimen osoite automaattisesti!” Jos ne eivät ole vain muuttaa niitä, mutta jos olet osa toimi alueen verkkoon sinun pitäisi ottaa yhteyttä Domain administrato

r asettaa nämä asetukset, muuten Internet- yhteys rikkoo!!!

[[

  89]]
 • Tarkista ajoitetut tehtävät varmistaaksesi, että virus ei latautu uudelleen.

Miten poistaa pysyvästi SystemBC virus (automaattinen) poisto opas

Ole hyvä, on muistettava, että kun olet tartunnan yksi virus, se vaarantaa koko järjestelmän tai verkon ja anna kaikki ovet auki monille muille infektioille. Varmista manuaalinen poistaminen onnistuu, suosittelemme käyttämään ilmainen skanneri tahansa ammatillinen antimalware ohjelma tunnistaa mahdolliset viruksen tähteet tai väliaikaiset tiedostot.

This article was published in Poistaminen. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2019 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in