Home » Poistaminen » Miten poistaa Reco virus (+ File Reco hyvin)

Miten poistaa Reco virus (+ File Reco hyvin)

Miten poistaa Reco ransomware?

Lukijat alkoivat raportoida seuraavan sanoman näyttöön, kun he käynnistivat tieto koneen:

Huomio!

Älä huoli, voit palauttaa kaikki tiedostot!
Kaikki tiedostot kuten valo kuvat, tieto kannat, asia kirjat ja muut tärkeät on salattu vahvin salaus ja ainutlaatuinen avain.
Ainoa tapa reco Vering tiedostoja on ostaa purkaa työkalu ja ainutlaatuinen avain sinulle.
Tämä ohjelmisto purkaa kaikki salatut tiedostot.
Mitä takeita teillä on?
Voit lähettää yhden salatun tiedoston tieto koneesta ja me purkaa sen ilmaiseksi.
Mutta voimme purkaa vain 1 tiedosto ilmaiseksi. Tiedostossa ei saa olla arvokkaita tietoja.
Voit saada ja katsoa videon yleiskuvaus purkaa työkalu:
* redtoiminut turvallisuussyistä *
hinta yksityisen avaimen ja purkaa ohjelmisto on $980.
Alennus 50% saatavilla, jos otat meihin yhteyttä ensin 72 tuntia, se on hinta sinulle on $490.
Huomaa, että et koskaan Palauta tietoja ilman maksua.
Tarkista sähkö postisi “spam” tai “junk”-kansio, jos et saa vastausta yli 6 tuntia.

Saadaksesi tämän ohjelmiston sinun täytyy kirjoittaa meidän Sähkö posti osoitteesi:

[
Varaa Sähkö posti osoite:

[
sähke tili:

Reco on pahamaineisen Stop (DJVU) -uhan muunnelma. Se on ilkeä ransomware, joka heittää sinut pyörre ongelmia. Työkalu käyttää meidän on liukastella järjestelmään. Sitten, levittää korruptiota koko. Reco käyttää vahvoja salaus algoritmeja tietojen lukitsemista varten. Ja sitten, etenee kiristystä sinulle sen vapauttamista. Se kohdistuu kaikkeen, sinulla on tieto koneeseen. Dokumentti, arkistot, musiikki, videot, valo kuvat. Mikään ei pääse sen ulottumattomissa. Infektio kiinnittyy jokaisen tiedoston lopussa olevaan “reco-laajennuksessa jähmettyä sen sen yli. Jos sinulla on kuva nimeltä “Sunrise. jpg”,siitä tulee “Sunrise. jpg. [ ]. “ Ja kun se tapahtuu, se on käyttökelvoton. Et voi enää käyttää sitä, ja ainoa tapa muuttaa sitä, on maksaa. Ransomware jättää lunnaat huomata. Se on “_readme. txt” -tiedosto. Voit löytää sen työpöydältä, ja sen sisältö on melko vakio. Se vihjeitä sinua teidän ennustava, ja antaa sinulle ohjeita seurata. Oletettavasti, jos noudatat, voit palauttaa tietosi. Huomautus väittää, että jos maksat lunnaat, saat Sala uksen avain, tarvitset. Sitten, kun käytät sitä, tiedostot ovat ilmaisia. Se voi tuntua hyvältä ja Dandy, mutta älä osta sitä. Lunnaat Huomautus kertoo, mitä haluat kuulla. Ymmärtää, että olet tekemisissä Cyber rikolliset. Extortionists, joka varasti hallita tietosi, ja nyt haluavat hyötyä sinusta. Älkää sallitaanko sitä! Maksa heille mitään. Älä ota heihin yhteyttä. Älä tavoita millään tavalla. Noudattaminen ei ole tapa edetä.

Miten saan tartunnan?

Ransomware uhkia käyttää meidän liukastella järjestelmään. Ja niin on Reco yksi. Se kääntyy vanhan mutta kullan invasiivisia menetelmiä. Ja, se on parasta lipsahdus, huomaamatta. Tavan omaiset Antics ovat seuraavat. Teeskennellä olevan väärennös järjestelmän tai ohjelman päivitys. Kuten Adobe Flash Player tai Java. Piilossa vioittuneiden sivustojen, torrentit tai freeware. Ja tietenkin, he voivat kääntyä roska postia. Oletetaan, että saat yhden, joka näyttää tulevan tunnetulla yritykseltä. Yritys, kuten PayPal, DHL tai Amazon. Sitten, kun avaat sen, se vaatii, että napsautat linkkiä tai lataat liitteen. Muka, vahvistaa tietosi, tai Vahvista osto. Jos et noudata sen ohjeita, Pahoittelemme sitä. Näin voit päätyä infektioihin, kuten Reco tieto koneellesi. Aina tietää, mitä hyväksyt, tai sallia järjestelmään. Valppaus menee pitkälle. Ota aikaa tehdä due diligence, ja Älä anna naiiviutta, kiirehtää ja häiriö tekijä. Jopa hieman ylimääräistä huomiota voi pelastaa sinut ton ongelmia. Muista, että varoitus pitää uhkat, kuten Reco, ulos. Ja sen puute kutsuu niitä. Tehdä oikean päätöksen.

poistaa Reco

Miksi Reco on vaarallista?

Reco yrittää kannustaa sinua maksa maan. Huomautus, se jättää sinut, tarjoaa sinulle alennuksen. Se toteaa, että pyydetty lunnaat on $980. Mutta jatkuu “alennus 50% saatavilla, jos otat meihin yhteyttä ensin 72 tuntia.” Älä lankeavat siihen. Mieti vaihto ehtoja. Jos maksat lunnaat, alennettuun tai ei hintaan, mitä tapahtuu seuraavaksi? Siirrät summan, ja sitten odotat, eikö? Odotat saada Sala uksen avain, sait luvattu. Mutta entä jos se ei tule? Entä jos nämä ihmiset eivät lähetä sitä? Se on kelvollinen mahdollisuus. Tai ne lähettävät avaimen, joka osoittautuu hyödyttömäksi? Ja vaikka saat oikean, se ei ole syytä juhlaan. Tässä on asia. Voit maksaa lunnaat salaus avaimen, joka poistaa Sala uksen. Et maksa poistamaan infektiota, joka salannut kaiken. Tämä tarkoittaa, että Reco pysyy tieto koneessasi, valmiina iskemään uudelleen. Mitä estää sen lukitsemasta tietosi vain minuutti sen avaamisen jälkeen? Kiristys liikkeille, takana Reco, on melko muutamia tapoja kaksinkertaistaa sinut. Älkää antakoon heidän hyötyä pelosta ja gullibility. Älä maksa heille dime. Älä tuhlaa aikaa, energiaa ja resursseja, jotka käsittelevät niitä. Eivät noudata. Se on kova kutsu tehdä, mutta se on oikea.

Reco poisto -ohjeet

Vaihe 1: tappaa haitallisen prosessin

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus[
Vaihe 3: Paikanna käynnistys sijainti[
Vaihe 4: Reco ver Reco salattuja tiedostoja

Vaihe 1: Pysäytä haitallinen prosessi Windowsin Tehtävienhallinnan avulla

 • Avaa Tehtävienhallinta painamalla CTRL + SHIFT + ESC näppäimiä samanaikaisesti
 • Etsi ransomware-prosessi. Muista, että tämä on yleensä satunnainen luotu tiedosto.
 • Ennen kuin tapat prosessin, kirjoita nimi teksti asiakirjaan myöhempää viittausta varten.

end-malicious-process

 • Etsi kaikki epäilyttävät prosessit, jotka liittyvät Reco Encryption virukseen.
 • Napsauta hiiren kakkos painikkeella prosessia
 • Avaa tiedoston sijainti
 • Lopeta prosessi
 • Poista hakemistot epäilyttävillä tiedostoilla.
 • On muistettava, että prosessi voi olla piilossa ja hyvin vaikea havaita

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus

 • Avaa mikä tahansa kansio
 • Napsauta “Järjestä”-painiketta
 • Valitse “kansio-ja haku asetukset”
 • Valitse “Näytä”-väli lehti
 • Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot-vaihto ehto
 • Poista valinta “Piilota suojatut käyttö järjestelmä tiedostot”
 • Napsauta “Käytä”-ja “OK”-painiketta

Vaihe 3: Paikanna Reco salaus viruksen käynnistys sijainti

 • Kun käyttö järjestelmä latautuu, paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja R -näppäintä.

win-plus-r

Riippuen käyttö järjestelmän (x86 tai x64) Siirry:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
[[

  87]]
 • ja poista näyttö nimi: [RANDOM]

poistaa backgroundcontainer

 • Avaa sitten Explorer ja Siirry:

Siirry [ -kansioon ja poista suoritettava ohjelma.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää msconfig Windows-ohjelman tarkistaa suorittamisen kohta viruksen. Ota huomioon, että laitteesi nimet saattavat olla erilaiset, koska ne voidaan luoda satunnaisesti, minkä vuoksi sinun pitäisi suorittaa mikä tahansa ammattimainen skanneri haitallisten tiedostojen tunnistamiseksi.

Vaihe 4: Miten reco ver salattuja tiedostoja?

 • Menetelmä 1: ensimmäinen ja paras tapa on palauttaa tietosi viimeaikaisista varmuus kopioista, jos sinulla on sellainen.

windows system restore

 • Menetelmä 2: tiedosto Reco erittäin ohjelmisto -yleensä kun ransomware salaa tiedoston se ensin tekee kopion siitä, salaa kopio, ja sitten poistaa alkuperäisen. Tämän vuoksi voit yrittää käyttää tiedostoa reco hyvin ohjelmiston reco ver joitakin alku perä isiä tiedostoja.
 • Tapa 3: Shadow Volume-kopiot -viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa tiedostot Shadow Volume-kopioidenavulla. Avaa paketin Shadow Explorer -osa ja valitse asema, jonka haluat reco ver. Napsauta hiiren kakkos painikkeella tiedostoa, jonka haluat palauttaa, ja napsauta vie sitä.
This article was published in Poistaminen. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in