Home » Poistaminen » Miten poistaa Maze ransomware

Miten poistaa Maze ransomware

Miten poistaa Maze ransomware?

Lukijat alkoivat raportoida seuraavan sanoman näyttöön, kun he käynnistivat tieto koneen:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

huomio! Asia kirjat, valo kuvat, tieto kannat ja muut tärkeät tiedostot on salattu!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * *

mitä tapahtuu?
Tiedostosi on salattu käyttämällä vahvoja luotettavia algoritmeja RSA-2048 ja ChaCha20 yksilöllisellä yksityisellä avaimella järjestelmälle[
voit lukea lisää tästä Krypto-järjestelmästä täältä: hxxps:/(en.wikipedia .org/ wiki/ RSA_ (cryptosystem )

ainoa tapa toipua (purkaa) tiedostot on ostaa Sala uksen kanssa ainutlaatuisen yksityisen avaimen[
huomio! Vain voimme palauttaa tiedostoja! Jos joku kertoa, että hän voi tehdä tämän, ystävällisesti pyytää häntä todiste!

Meille voit purkaa yksi tiedostoista ilmaiseksi todisteena työstä, että meillä on menetelmä purkaa loput tietosi…

Jotta voit joko ostaa yksityisen avaimen tai tehdä testin Sala uksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse:
pääsähkö posti: koreadec@tutanota.com
Varaa Sähkö posti: yourrealdecrypt@airmail.cc

muista kiirehtiä Sähkö posti osoite ei ehkä ole saatavilla kovin kauan, kun lain täytäntöönpano on eri maissa aina yrittänyt takavarikoida Ransom-yrityksissä käytettyjä sähkö posteja

Jos olet valmis maksa maan, mutta et ole varma lyödä meitä ja me tallentaa Sähkö posti osoitteesi . Jos luetellut osoitteet on takavarikoitu, kirjoitamme sinut uuteen
[alla näet suuren Base64-BLOB-viestin, sinun on sähkö postilla ja kopioitava tämä BLOB meille.
Voit napsauttaa sitä, ja se kopioidaan leike pöydälle.

Jos sinulla on ongelmia kopioimalla se, lähetä meille vain tiedosto, jota parhaillaan luet, liitteenä.

Base64:


Maze
on ikävä ransomware-infektio. Se on muunnelma ChaCha ransomware. Siksi se kääntyy ChaCha20 cipher, kun se lukitsee tietosi ylös. Let’s kehittää. Näet, kun Maze-työkalu on saanut järjestelmän, se iskee. Se käyttää vahvoja RSA-2048 ja ChaCha20 algoritmeja salata tiedostoja. Se kohdistuu kaikkeen, pidät tieto koneella. Dokumentit, arkistot, valo kuvat, musiikki, videot. Mikään ei pääse sen ulottumattomissa. Kun Maze-uhka lisää tietojen hallintaa, sen lopussa on lisä laajennus. Se pitää “. maze, ‘ ja merkki jono satunnaisia merkkejä. Esimerkiksi ” sunnuntai. jpg “-niminen kuva muuttuu “sunnuntai. jpg. [ ]. ILnnD. ‘ Kun laajennus on paikallaan, tiedostot muuttuvat käyttökelvottomiksi. Voit yrittää nimetä ne uudelleen tai siirtää niitä ympäriinsä, mutta se on hyödyllinen. Ainoa tapa, jolla voit käyttää niitä uudelleen, on purkaa ne. Ja sitä varten teidän on noudatettava Maze vaatimusta. Vaatimukset, jotka luetellaan lunnaat huomata, infektio jättää sinut. Se on Sala uksen purku tiedostoja. HTML -tiedosto, ja se on melko vakio. Se selittää nykytilanteen, ja antaa sinulle ohjeita seurata. “Ainoa tapa palauttaa (purkaa) tiedostot on ostaa Sala uksen kanssa ainutlaatuisen yksityisen avaimen.” Ja, miten voit olettaa, että saat mainitun avaimen? No, maksat lunnaat, ja sitten Maze takana olevat ihmiset lupaavat lähettää sinulle avaimen, tarvitset. Ja siinä kaikki, mitä saat – lupaus. Ne eivät tarjoa takuita. Lunnaat määrä vaihtelee, mutta on yleensä määrä saada maksettu Bitcoin. Maksa mitään! Et voi luottaa näihin Cyber extortionists. On virhe päättää luottaa heihin. Älä tee sitä! Älä maksa lunnaita. Eivät noudata.

Miten saan tartunnan?

Maze käyttää meidän ja hienovaraisuus hyökätä. Infektio on melko petollinen, kun se tulee tunkeutuminen. Se käyttää vanhoja mutta kulta-menetelmiä lipsahdus ohi huomaamatta. Sitten levittää kynsistä ja vaikuttaa järjestelmään, koko. Tavallinen Antics, sisältävät väärennettyjen päivitysten käyttö, freeware, vioittuneet linkit, sivustot ja torrentit. Ja tietysti myös roska posti viestejä. Eräänä päivänä saat sähkö postin, joka näyttää perustellalta, Surface-tasolla. Se näyttää tulevan hyvin tietää, vakiintunut yritys, kuten PayPal tai Amazon. Ja kun avaat sen, se kehottaa sinua napsauttaessasi tiettyä linkkiä. Tai Lataa liite. Oletettavasti vahvistamaan ostoksen tai vahvistamaan tietosi. Jos noudatat näitä ohjeita, Pahoittelemme sitä. Näin voit päätyä Cyber-uhka, kuten Maze. Tee itsellesi palvelus ja ole aina perusteellinen. Ota aikaa tehdä due diligence. Lue säännöt ja ehdot, Etsi hienoa tulosta ja varmista, että tiedät, mitä sanot kyllä. Jopa hieman ylimääräistä huomiota voi pelastaa sinut ton ongelmia. Tee mikä on parasta ja ole varovainen. Älä anna naiiviutta ja häiriö tekijöitä. Älä kiirehdi. Aina valita varovaisuus yli huolimattomuudesta. Yksi pitää tartuntoja ulos, ja toinen kutsuu heidät sisään. Valitse viisaasti.

poistaa Maze

Miksi Maze on vaarallista?

Noudattaminen ei ole tapa edetä. Lunnaiden maksaminen saa vain katumuksen. Se ei tuo takaisin tietojen hallintaa. Tiedätkö miksi se on? Se johtuu siitä, että olet tekemisissä Cyber rikolliset, jotka vain pyrkivät hyödyntämään sinua. Nämä ihmiset saalistaa teidän loibility ja pelkoa, ja pyrkiä hyötymään niistä. He luottavat siihen, että voit sijoittaa luottamuksesi niihin, vaikka kaikki, mitä saat vastineeksi, ovat tyhjiä sanoja. Ajattele sitä. Nämä ihmiset antavat sinulle nolla takeet siitä, että noudattaminen toimii. Kaikki, saat, ovat lupa uksia. Ja, voit luottaa sanan Cyber extortionists? Vastaus on: “ei” tässä on asia. Jos maksat, olet heidän armoaan. Heillä on rahaa, eikä heillä ole velvollisuutta seurata läpi, mitä he lupasivat sinulle. Joten, kun maksu on valmis, he voivat valita, ettet lähetä sinulle Sala uksen avainta, tarvitset. Tai, he voivat lähettää joka todistaa hyödytön, ja jättää tietosi lukittu edelleen. Ja vaikka et saa oikeaa avainta ja vapauta tiedostojasi, älä riemuitse. Tämä avain ei muuta kuin salata salatut tiedot. Se ei ole mikään encryptoria vastaan, Maze. Se pysyy edelleen tieto koneessasi, valmiina iskeä uudelleen. Ja mitä estää sen tekemästä niin, pelkkä minuutti, kun olet purkaa tiedostot? Se laittaa sinut takaisin neliön yksi. Vain, tällä kertaa, sinulla on vähemmän rahaa. Älä tuhlaa energiaa, aikaa ja resursseja, käsittelevät näitä tietoja sieppaajat. Älä laita uskoasi kybersieppaajat. Aseta se pilvi tallennus palveluihin ja varmuus kopioihin. Se on tapa edetä. Ei ole tarpeeksi tapoja korostaa tämän tärkeyttä: Älä noudata.

Maze poisto -ohjeet

Vaihe 1: tappaa haitallisen prosessin

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus

Vaihe 3: Paikanna käynnistys sijainti

Vaihe 4: Palauta Maze salatut tiedostot

Vaihe 1: Pysäytä haitallinen prosessi Windowsin Tehtävienhallinnan avulla

 • Avaa Tehtävienhallinta painamalla CTRL + SHIFT + ESC näppäimiä samanaikaisesti
 • Etsi ransomware-prosessi. Muista, että tämä on yleensä satunnainen luotu tiedosto.
 • Ennen kuin tapat prosessin, kirjoita nimi teksti asiakirjaan myöhempää viittausta varten.

end-malicious-process

 • Etsi kaikki epäilyttävät prosessit, jotka liittyvät Maze Encryption virukseen.
 • Napsauta hiiren kakkos painikkeella prosessia
 • Avaa tiedoston sijainti
 • Lopeta prosessi
 • Poista hakemistot epäilyttävillä tiedostoilla.
 • On muistettava, että prosessi voi olla piilossa ja hyvin vaikea havaita

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus

 • Avaa mikä tahansa kansio
 • Napsauta “Järjestä”-painiketta
 • Valitse “kansio-ja haku asetukset”
 • Valitse “Näytä”-väli lehti
 • Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot-vaihto ehto
 • Poista valinta “Piilota suojatut käyttö järjestelmä tiedostot”
 • Napsauta “Käytä”-ja “OK”-painiketta

Vaihe 3: Paikanna Maze salaus viruksen käynnistys sijainti

 • Kun käyttö järjestelmä latautuu, paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja R -näppäintä.

win-plus-r

koska tämä voi tehdä järjestelmästä rikki.

Riippuen käyttö järjestelmän (x86 tai x64) Navigoi:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
[[

  95]]
 • ja poista näyttö nimi: [RANDOM]

poistaa backgroundcontainer

 • Avaa sitten Explorer ja Siirry:

Siirry [ -kansioon ja poista suoritettava ohjelma.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää msconfig Windows-ohjelman tarkistaa suorittamisen kohta viruksen. Ota huomioon, että laitteesi nimet saattavat olla erilaiset, koska ne voidaan luoda satunnaisesti, minkä vuoksi sinun pitäisi suorittaa mikä tahansa ammattimainen skanneri haitallisten tiedostojen tunnistamiseksi.

Vaihe 4: Kuinka palauttaa salattuja tiedostoja?

 • Menetelmä 1: ensimmäinen ja paras tapa on palauttaa tietosi viimeaikaisista varmuus kopioista, jos sinulla on sellainen.

windows system restore

 • Menetelmä 2: File Recovery Software -yleensä kun ransomware salaa tiedoston se ensin tekee kopion siitä, salaa kopio, ja sitten poistaa alkuperäisen. Tämän vuoksi voit yrittää käyttää File Recovery-ohjelmisto palauttaa joitakin alkuperäiset tiedostot.
 • Tapa 3: Shadow Volume-kopiot -viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa tiedostot Shadow Volume-kopioidenavulla. Avaa paketin Shadow Explorer -osa ja valitse asema, jonka haluat palauttaa. Napsauta hiiren kakkos painikkeella tiedostoa, jonka haluat palauttaa, ja napsauta vie sitä.
This article was published in Poistaminen. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in