Home » Poistaminen » Miten poistaa J2Ancheta huijaus email

Miten poistaa J2Ancheta huijaus email

Etkö voi poistaa J2Ancheta haitta ohjelma ponnahdus ikkunoita?

Jos J2Ancheta kiristää sinua sähköpostitse, älä hermostu! Viesti on huijaus. Uusi huijaus kampanja käyttää nimeä pahamaineinen amerikkalainen hakkeri Jeanson James Ancheta huijata ihmisiä ei-toivottuja toimia. Huijarit käyttävät nimensä toivossa, että jos Google sitä, luulet, että olet joutunut tämän korkean profiilin rikollinen. Älä pudota niiden temppuja! Huijarit käyttävät sosiaalisia suunnittelu temppuja työntämään sinut impulsiivisiin toimintoihin. Niiden menetelmät ovat kuitenkin melko vakio. Tulet yllättymään kuinka monta samanlaista sähkö posteja tulva Web. Huijaus kampanjat noudattavat vakio mallia. Rikolliset teeskentelevät olevansa hakkereita, jotka ovat tarttuneet tieto koneesi virukseen pornosivuston kautta. He väittävät, että heidän loinen on onnistunut tallentamaan tinkimätön video sinusta, sekä kopioitu yhteys tieto luettelot. Rikolliset uhkaavat vuotaa tämän videon, jos et avaa lompakkoasi. He tietenkin pyytävät hämmästyttävää lunnaita maksettu Bitcoin. Älä anna heidän huijata sinua! Kykenevä hakkeri ei tuhlaa aikaa kiristää, ne aiheuttaisi haittaa! Poista huijaus J2Ancheta viesti ja Suorita virus tarkistus. Huijarit levittävät usein petollisia viestejä scamware-ohjelman kautta. Varmista, että tieto koneesi ei loista loisia ja siirry eteenpäin.

poistaa J2Ancheta

Miten saan tartunnan?

J2Ancheta sähkö postit yleensä ponnahtaa kohteliaisuutena scamware. Loinen hiipii tieto koneeseen ja tulvat sinua petollisen sisällön kanssa. Älä kuitenkaan Kuvittele kyberhyökkäyksiä. Tämä loinen ei ole virus, vaan tavallinen sovellus, jolla on monia rajoituksia. Esimerkiksi scamware-ohjelmia ei voi asentaa ilman käyttäjän suostumusta. Ei lupaa, ei sisäänpääsyä! Loinen on velvollinen etsimään hyväksyntäsi. Huomaa kuitenkin, että on kysyttävä, että se ei ole sama kuin se, joka on tehtävä suoraan. Loinen on Trickster, joka varastaa “kyllä” aivoisimmillä tavalla mahdollista. Se tekee niin nippujen, väärennettyjen päivitysten, vioittuneiden linkkien ja laittomasti valmistettujen ohjelmistojen kautta. Se piiloutuu varjoissa ja saarnaa naiiveja käyttäjiä. Älä tee työnsä helpommaksi! Valitse varovaisuus yli huolimattomuudesta. Sinun uutteruus voi ehkäistä infektioita! Jopa hieman ylimääräistä huomiota voi säästää sinulle lumivyöry ongelmia. Älä vieraile dodgy-sivustoilla. Lataa ohjelmisto ja päivitykset vain hyvämaineinen lähteistä. Älä ohita asennus vaiheita. Unohda Seuraava-Seuraava-maali- strategia. Käytä advanced/ mukautettua ohjattua asennusta, kun se on käytettävissä. Poista bonus sovellusten valinta ja mene läpi käyttö ehdot. Älä epäröi keskeyttää asennus prosessi, jos huomaat jotain epäilyttävää!

Miksi nämä mainokset ovat vaarallisia?

J2Ancheta huijaus on ikävä. Sen viestit Pop ylös ulos sininen ja pilata mieli alaa. Se työntää sinut ei-toivottuun toimintaan hyödyntämällä yleisiä väärinkäsityksiä ja pelkoja. Älä tee virheitä! Jos avaat lompakon, ei ole menossa takaisin. Olet tekemisissä kokeneiden manipulaattorien kanssa. Huijarit haluavat Bitcoin – ei-jäljitettävissä oleva valuutta. Kukaan ei voi auttaa sinua saamaan rahasi takaisin, jos jokin menee pieleen. Joten, älä heilahda toimintaan. Ota aikaa harkita vaihto ehtoja. Huomaa, että J2Ancheta-viesteissä ei mainita oikeaa nimeäsi eikä käyttäjä tunnusta. He eivät määritä, mikä verkkosivusto saastuttaa tieto koneesi. Ja mikä tärkeintä, ne eivät tarjoa todisteita videon olemassaolosta. Huijarit eivät ole mitään sinua vastaan! Jos maksat lunnaita, voit vain kannustaa heidän rikollista toimintaa. Poista sähkö postit ja Suorita virus tarkistus. Jos havaitset ongelmia, anna anti-virus sovellus korjata ne ja unohtaa huijaus. Älä anna J2Ancheta sähkö posteja pilata päiväsi!

Miten voin poistaa J2Ancheta haitta ohjelma ponnahdus ikkunoita?

Jos suoritat täsmälleen alla olevat vaiheet, sinun pitäisi pystyä poistamaan infektio. Ole hyvä, seuraa menettelyjä tarkasti järjestyksessä. Ole hyvä, harkitse tämän oppaan tulostamista tai sinulla on toinen tieto kone käytettävissänne. Et tarvitse mitään USB-tikkuja tai CD-levyjä.

Vaihe 1: Poista epäilyttävät ohjelmistot Add\Remove-ohjelmasi

Vaihe 2: Poista tuntemattomat lisä osat Chromesta, Firefoxista tai IE

Vaihe 3: Poista pysyvästi J2Ancheta haitta ohjelmat Windowsin rekisteristä.

Vaihe 1: Poista tuntemattomia ohjelmia tieto koneesta

Paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja sitten “R” avataksesi Suorita-komennon
[[
tyyppi “appwiz. cpl” [

Etsi Tuntematon ohjelma ja napsauta . Voit helpottaa hakua lajittelemalla ohjelmat päivä määrän mukaan. Tarkista ensin Viimeisimmät asennetut ohjelmat. Yleensä sinun pitäisi poistaa kaikki tuntemattomat ohjelmat.

Vaihe 2: Poista lisä osat ja laajennukset Chrome, Firefox tai IE

Poista Google Chrome

 • Valitse päävalikossa Työkalut— > laajennukset
 • Poista tuntematon laajennus napsauttamalla pientä roska kori
 • Jos et pysty poistamaan laajennusta, siirry kansioon C:\Users\ “tieto koneen nimi” \Appdata\local\google\chrome\user Data\default\extensions\ja Tarkista kansiot yksitellen.
 • Nollaa Google Chrome poistamalla nykyinen käyttäjä varmistaaksesi, että mitään ei jää taakse

 • Jos käytät uusinta Chrome-versiota, sinun on tehtävä seuraavat toimet
 • Siirry asetuksiin- Lisää henkilö

 • Valitse haluamasi nimi.

person-2-chrome

 • Siirry takaisin ja Poista henkilö 1
 • Chrome pitäisi olla haitta ohjelmia ilmaiseksi nyt

Poista Mozilla Firefoxista

 • Avaa Firefox
 • Paina samanaikaisesti CTRL + VAIHTO + A
 • Poista käytöstä ja poista tuntematon lisäosa
 • Avaa Firefoxin Ohje valikko

open-help-menu-firefox

 • Tee sitten vian määritys tietoja
 • Klikkaa Nollaa Firefox

Poista Internet Exploreriin

 • Avaa IE
 • Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa hammas ratas kuvaketta
 • Siirry työkalu riveille ja laajennuksista
 • Poista kaikki epäilyttävät laajennus.
 • Jos Poista käytöstä-painike on harmaa, sinun on mentävä Windowsin rekisteriin ja poistettava vastaava CLSID
 • Napsauta Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa olevaa ratas kuvaketta.
 • Valitse Internet-asetukset

IE-internet-options

 • Valitse lisä asetukset-väli lehti ja napsauta nollaa.

IE-reset

 • Tarkista “Poista henkilökohtaiset asetukset-väli lehti” ja Palauta

reset-ie

 • Sulje IE

Poista pysyvästi J2Ancheta haitta ohjelmien jäännöstä

Varmista manuaalinen poistaminen onnistuu, suosittelemme käyttämään ilmainen skanneri tahansa ammatillinen antimalware ohjelma tunnistaa rekisterin jäljelle jääneet tai väliaikaiset tiedostot.

This article was published in Poistaminen. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in