Home » Poistaminen » Miten poistaa 3v3r1s ransomware uhka

Miten poistaa 3v3r1s ransomware uhka

Miten poistaa 3v3r1s ransomware?

3v3r1s on kiristys haitta ohjelma uhan nimi. Se käyttää petosta hyökätä järjestelmään. Sitten leviää korruptiota koko. Työkalu kohdistuu tiedostoihin, tieto koneeseen ja lukitsee ne. Se käyttää vahvoja salaus algoritmeja hahmontamaan ne käyttökelvottomiksi. Kuvat, musiikki, videot, arkistot, asia kirjat. Mikään ei pakenee sen kynsistä. Ransomware liittää “. 3v3r1s“jatko-osa jokaisen pääty osan jähmettyä. Oletetaan, että sinulla on kuva “No. jpg“. Se muuttuu “No. jpg. [ ]. ” Kun laajennus on paikallaan, tiedostojen avaaminen on mahdotonta. Voit yrittää nimetä tai siirtää niitä, mutta se todistaa turhaa. Ainoa keino saada heidät takaisin hallintaan on noudattaa. Kun se iskee, infektio jättää sinulle lunnaat huomata. Se sisältää selityksen nykyisestä Predicament. Ja luetellaan vaatimukset. 3v3r1s-työkalu odottaa, että maksat lunnaat, yleensä bitcoineilla. Sitten, lupaa, että kun teet, se lähettää sinulle Sala uksen avain. Kun olet asentanut avaimen, se purkaa tietosi, mikä vapauttaa tiedostot. Älä lankeavat siihen! Älkää uskoko mihinkään, 3v3r1s lupaa! Älä unohda, että ihmiset, takana ransomware, ovat Data kidnappers. Ihmiset, jotka kiristystä sinulle rahallista voittoa. Niitä tuskin voidaan luottaa täyttämään lupa uksensa. Älä tuhlaa aikaa, energiaa ja resursseja, jotka käsittelevät niitä.

Miten saan tartunnan?

Kuinka kuvittelet, että olet juuttunut 3v3r1s? Ohjelmat, kuten se käyttää kaikenlaisia petoksen ja hienovaraisuutta hiipiä huomaamatta. Mutta kumpikaan yritys ei voi osoittautua onnistuneelle, ilman teitä. Annat avain ainesosa Cyber Menace onnistunut tunkeutuminen. Huolimattomuudesta. Infektio preys sitä. Se tarvitsee sinua kiirehtimään ja antamaan herkun. Heittää varoen tuuli, ja jätä kohtalo sattumaa. Älä velvoita! Mene vastakkaiseen suuntaan, ja aina olla perusteellinen. Jopa hieman ylimääräistä huomiota voi säästää lukemattomia ongelmia. Valitse varovaisuus yli sen puute, ja ansaita kiitollisuutta tulevaisuuden itsensä. Infektion tavan omainen antiikka sisältää seuraavat. Se voi käyttää vioittuneita linkkejä, sivustoja tai torrentit. Tai freeware, fake päivitykset ja roska postit. 3V3r1s on melkoisesti temppuja hihassaan. Riippumatta siitä, mikä menetelmä, se kääntyy, muista olla perusteellinen. Varovaisuus menee pitkälle.

poistaa 3v3r1s

Miksi 3v3r1s on vaarallista?

Tämän vuoksi sinun ei pitäisi noudattaa 3v3r1s-vaatimuksia. On olemassa muutamia mahdollisia tuloksia, jotka noudattavat, jos päätät noudattaa. Tarkastellaan niitä, meidän on? Sano, että maksat 3v3r1s lunnaat. Mitä sitten? No, odotat saavansa salaus avaimen, jonka tuntevat lupasi. Mutta entä jos et? On olemassa vankka mahdollisuus, että nämä ihmiset eivät lähetä sinulle yksi. Mikään ei pidä niitä heidän sanansa päälle. Joten, he voivat hylätä niiden loppuun bargain, saada rahaa, ja lähettää sinulle mitään. Tai he eivät voi lähettää sinulle avainta, joka osoittautuu hyödyttömäksi. Kyllä, se on ollut tiedossa tapahtua. Maksat lunnaat, sitten saada avain, mutta se on väärä avain. Joten, se ei auta salausta. Mutta tässä on asia. Vaikka et saa oikeaa avainta ja purkaa tietosi, älä riemuitse. Ajattele sitä. Olet maksanut Sala uksen poistamisesta. Infektio, joka pakotti salaus sinulle, pysyy. Lunnaat, maksat ei pääse eroon 3v3r1s uhka. Vain “. 3v3r1s‘ laajennus. Ransomware edelleen vaastuu tieto koneeseen, valmis lakko uudelleen. Joten, mitä estää sen lukitsemasta tiedostoja, vain minuutti sen jälkeen, kun purkaa ne? Vastaus on “ei mitään”. Älä uhkaa sitä. Tee tiukka mutta viisas päätös olla maksavaa. Noudattaminen ei ole tapa edetä. Se ei ratkaise ongelmiasi, vaan lisää vain niihin.

3v3r1s poisto -ohjeet

Vaihe 1: tappaa haitallisen prosessin

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus[
Vaihe 3: Paikanna käynnistys sijainti[
Vaihe 4: Palauta 3v3r1s salatut tiedostot

Vaihe 1: Pysäytä haitallinen prosessi Windowsin Tehtävienhallinnan avulla

 • Avaa Tehtävienhallinta painamalla CTRL + SHIFT + ESC näppäimiä samanaikaisesti
 • Etsi ransomware-prosessi. Muista, että tämä on yleensä satunnainen luotu tiedosto.
 • Ennen kuin tapat prosessin, kirjoita nimi teksti asiakirjaan myöhempää viittausta varten.

end-malicious-process

 • Etsi kaikki epäilyttävät prosessit, jotka liittyvät 3v3r1s Encryption virukseen.
 • Napsauta hiiren kakkos painikkeella prosessia
 • Avaa tiedoston sijainti
 • Lopeta prosessi
 • Poista hakemistot epäilyttävillä tiedostoilla.
 • On muistettava, että prosessi voi olla piilossa ja hyvin vaikea havaita

Vaihe 2: Piilotettujen tiedostojen paljastus

 • Avaa mikä tahansa kansio
 • Napsauta “Järjestä”-painiketta
 • Valitse “kansio-ja haku asetukset”
 • Valitse “Näytä”-väli lehti
 • Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot-vaihto ehto
 • Poista valinta “Piilota suojatut käyttö järjestelmä tiedostot”
 • Napsauta “Käytä”-ja “OK”-painiketta

Vaihe 3: Paikanna 3v3r1s salaus viruksen käynnistys sijainti

 • Kun käyttö järjestelmä latautuu, paina samanaikaisesti Windows-logo-painiketta ja R -näppäintä.

win-plus-r

Riippuen käyttö järjestelmän (x86 tai x64) Navigoi:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] tai
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
[[

  60]]
 • ja poista näyttö nimi: [RANDOM]

poistaa backgroundcontainer

 • Avaa sitten Explorer ja Siirry:

Siirry [ -kansioon ja poista suoritettava ohjelma.

Voit vaihtoehtoisesti käyttää msconfig Windows-ohjelman tarkistaa suorittamisen kohta viruksen. Ota huomioon, että laitteesi nimet saattavat olla erilaiset, koska ne voidaan luoda satunnaisesti, minkä vuoksi sinun pitäisi suorittaa mikä tahansa ammattimainen skanneri haitallisten tiedostojen tunnistamiseksi.

Vaihe 4: Kuinka palauttaa salattuja tiedostoja?

 • Menetelmä 1: ensimmäinen ja paras tapa on palauttaa tietosi viimeaikaisista varmuus kopioista, jos sinulla on sellainen.

windows system restore

 • Menetelmä 2: File Recovery Software -yleensä kun ransomware salaa tiedoston se ensin tekee kopion siitä, salaa kopio, ja sitten poistaa alkuperäisen. Tämän vuoksi voit yrittää käyttää File Recovery-ohjelmisto palauttaa joitakin alkuperäiset tiedostot.
 • Tapa 3: Shadow Volume-kopiot -viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa tiedostot Shadow Volume-kopioidenavulla. Avaa paketin Shadow Explorer -osa ja valitse asema, jonka haluat palauttaa. Napsauta hiiren kakkos painikkeella tiedostoa, jonka haluat palauttaa, ja napsauta vie sitä.
This article was published in Poistaminen. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 viruspoistetaan.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in